Spanacul Campbell și Mini-calzonele Feta
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Spanacul Campbell și Mini-calzonele feta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, foi de patiserie puf, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Mini spanac și Feta Quiches, Mini Frittata la cuptor cu Feta, spanac, ardei roșu prăjit și mărar, și Mini Frittata la cuptor cu rosii si spanac, busuioc proaspat si Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați spanacul și gătiți timp de 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza și piperul negru.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți foaia de patiserie într-un pătrat de 12 inci.
Tăiați în pătrate de 16 (3 inci).
Periați marginile pătratelor cu apă.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma triunghiuri. Apăsați marginile pentru a sigila.
Așezați produsele de patiserie umplute pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Scoateți produsele de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă timp de 10 minute.