Spanacul Campbell și Mini-calzonele Feta

Spanacul Campbell și Mini-calzonele Feta
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Spanacul Campbell și Mini-calzonele feta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, foi de patiserie puf, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Mini spanac și Feta Quiches, Mini Frittata la cuptor cu Feta, spanac, ardei roșu prăjit și mărar, și Mini Frittata la cuptor cu rosii si spanac, busuioc proaspat si Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați spanacul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă brânza și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei.
7
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
8
Rotiți foaia de patiserie într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Tăiați în pătrate de 16 (3 inci).
10
Periați marginile pătratelor cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma triunghiuri. Apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
12
Așezați produsele de patiserie umplute pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți produsele de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate18
Revista