Spanac Saut Inox Mediteranean

Spanac Saut Inox Mediteranean
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Spanacul mediteranean saut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de spanac pentru copii, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Saut Mediteranean Creveți Și Fenicul, Saut Ouă Deviled Mediteraneene, și Dovlecei de spaghete mediteraneene sotate cu legume și Feta.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați spanacul și gătiți 3 până la 4 minute sau doar până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Presărați amestecul de spanac cu sare și ingredientele rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista