Spanac Ricotta umplute piept de curcan {cu rodie}
Spanac Ricotta umplute piept de curcan {cu rodie} este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 38 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ricotta, spanacul, arilele de rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin, Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru, și Piept de curcan prăjit cu sos cremos și sos de rodie de afine pentru rețete similare.