Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu spanac. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, spanacul sfâșiat, rozmarinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza concentratul de suc de afine, puteți urma acest fel principal cu Spumoni Gelato Bombe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Spanac, Filet De Porc Umplut Cu Spanac, și Muschiulet de porc pe un pat de spanac, ardei Piquillo și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți spanacul în apă la foc mediu timp de 3-4 minute sau până se ofilește; scurgeți bine. Într-un castron mare, combinați spanacul, anghinarea, parmezanul și rozmarinul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 1/4-in. grosime; îndepărtați plasticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Presărați carnea cu 1/2 linguriță de sare; top cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)
4
Închideți carnea; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
5
Se presară cu piper și sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
6
Așezați într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți la 425 de minute timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele sosului. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se toarnă peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de Centimetre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Aruncați scobitori.
Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
O culoare rubinică curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.Amestec: 75% Malbec, 25% Cabernet-Sauvignon