Spanac cu cremă rapidă și ușoară

Spanac cu cremă rapidă și ușoară
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Spanacul cremos rapid și ușor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 477 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de șalotă, spanac, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este excelent. Încercați Spanac Ușor Cremă, Spanac Ușor Cremă, și Spanac ușor cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o oală mare de supă, se pune la foc mare, se adaugă spanac și se acoperă. Gatiti 1 minut, descoperiti si amestecati usor pana cand majoritatea frunzelor sunt de un verde aprins si ofilite, aproximativ 2 minute. Scurgeți rapid spanacul într-o strecurătoare și transferați pe o farfurie tapetată cu 4 sau 5 prosoape de hârtie. Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, stoarceți cât mai mult lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați spanacul pe o tăietură și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați o tigaie mare la foc mediu, topiți untul în tigaie și amestecați șalota în untul fierbinte până când abia auriu și translucid, 3 până la 4 minute. Se amestecă amestecul de condimente în amestecul de șalotă și se toarnă smântână. Ridicați focul la mediu-mare și reduceți sosul de smântână la aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Reduceți căldura la minim și aruncați spanacul cu sos de smântână în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand spanacul este incalzit si acoperit, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano în spanac până se combină bine; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista