Spanac, ceapă și Frittata Elvețiană

Spanac, ceapă și Frittata Elvețiană
Spanacul, ceapa și Frittata Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, ouă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Frittata de ciuperci caramelizate la cuptor, ceapă, spanac și brânză elvețiană, Frittata elvețiană și ceapă, și Frittata de spanac cu slănină canadiană și brânză elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
4
Adauga ceapa; saut 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați spanac; gatiti 2 minute, amestecand doar pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Combinați ouăle, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se toarnă amestecul de ouă peste legume în tigaie; gatiti pana cand marginile incep sa se fixeze, aproximativ 2 minute. Ridicați ușor marginea amestecului de ouă, înclinând tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul de oua este aproape setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați imediat frittata într-un platou de servire; tăiat în 6 pene.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista