Spanac și ciuperci cu ulei de trufe

Spanac și ciuperci cu ulei de trufe
Spanacul și ciupercile cu ulei de trufe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 63 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, pungi frunze de spanac, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Și Ciuperci Cu Ulei De Trufe, Ciuperci, Fasole Cannellini Și Cremă De Trufe, și Fettuccine cu unt de trufe albe și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adauga ciupercile; saut pana se evapora pana se rumenesc si lichidul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Se adaugă șalotă; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Adăugați spanac, 1/3 la un moment dat,la tigaie cuciuperci și aruncați la foc mediu-mare, permițând fiecărui lot să se ofilească ușor înainte de a adăuga în continuare, aproximativ 2 minute pe lot.Saut doar până când tot spanacul este ofilit și încălzit. Se amestecă 1 linguriță de ulei de trufe.Se condimentează cu sare, piper și mai mult trufeulei, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă în castron și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista