Spaghettini cu sos Checca

Spaghettini cu sos Checca
Spaghettini cu sos Checca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți brânză mozzarella, parmezan, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spaghete Cu Sos Checca, Veronica ' s Veggie Meatloaf cu sos Checca, și Spaghettini în sos roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt al dente, fragede, dar inca ferme la muscatura, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, combinați următoarele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie. Pulse doar până când roșiile sunt tocate grosier (nu piure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Scurgeți pastele, rezervând o parte din apa pentru paste. Aruncați pastele cu amestecul de roșii și mozzarella proaspătă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați o parte din apa de paste rezervată (aproximativ 1/4 cană) dacă sosul pare uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista