Spaghete Ușoare Coapte

Spaghete Ușoare Coapte
Spaghetele ușoare coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, roșii conservate, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Spaghete ușoare de lămâie și spanac, Cartof Copt Ușor Sud-Vestic De Două Ori, și Lumina Oală Ciob Mere Coapte.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Amestecați ardeii grași, ciupercile, sarea condimentată și condimentele italiene și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele sunt moi, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile, 3/4 cană de apă și busuiocul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor și aromele sunt amestecate, aproximativ 15 minute. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o farfurie de 2 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați pastele în tigaie și aruncați pentru a le combina cu sosul. Puneți jumătate din amestecul de paste în vasul cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se presară cu jumătate din fiecare brânză. Puneți amestecul de paste rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Se presară cu brânza rămasă și se acoperă ușor cu folie pulverizată cu spray de gătit (nu lăsați folia să atingă brânza).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți până când brânza este topită și bulbucată, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
10
Fotografie de Kang Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista