Spaghete Italiene Squash
Dovleceii italieni de spaghete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 228 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Squash Spaghete Umplute Italiene, Squash Spaghetti În Stil Italian, și Dovlecei Spaghetti La Cuptor Italieni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se toarnă apă în vasul de copt și se pune dovleceii tăiați în jumătate în jos în vas.
Coaceți dovleceii în cuptorul preîncălzit până când o furculiță străpunge pielea foarte ușor, aproximativ 45 de minute.
Lăsați dovleceii să gătească în timp ce pregătiți restul rețetei.
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa în unt fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și continuați să sotati până când este parfumat, încă aproximativ 1 minut.
Se toarnă roșiile tăiate cubulețe peste amestecul de ceapă; condimentează cu busuioc.
Așezați un capac pe tigaie, reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când roșiile sunt moi, aproximativ 30 de minute; condimentează cu sare și piper.
Odată ce dovleacul este suficient de rece pentru a fi manevrat, folosiți o furculiță pentru a îndepărta carnea de pe piele în fire. Se amestecă dovleceii și parmezanul în amestecul de roșii. Înlocuiți capacul pe tigaie și gătiți până când dovlecelul este încălzit, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Presărați parmezan suplimentar peste vas pentru a servi.