Spaghete din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino

Spaghete din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino
Spaghete de grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ciorbă elvețiană, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Spaghete din grâu integral cu brânză elvețiană și brânză Pecorino, Macaroane de grâu integral și brânză cu usturoi picant Chard elvețian, și Pesto elvețian cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se adaugă ciorba și se sotează până se ofilește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile cu sucurile, vinul și fulgii de ardei roșu. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când roșiile încep să se descompună și ciorba este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Condimentează amestecul de ciorbă, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chard ElvețianChard Elvețian
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând frecvent, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
8
Scurgeți spaghetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
9
Adăugați spaghetele în amestecul de ciorbă și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Chard ElvețianChard Elvețian
10
Transferați pastele în bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Presărați măslinele, brânza și nucile de pin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista