Spaghete De Fenicul-Sardină

Spaghete De Fenicul-Sardină
Nevoie de o farfurie vegană? Spaghetele de fenicul-sardină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sardine în sos de roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu sos de sardină-fenicul și salată de spanac, Sardine storecupboard spaghetti, și Spaghete à la sos de tomate et sardine écrasée Recette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Tăiați frunzele exterioare din fenicul. Tăiați frunzele pentru a măsura 1/2 cană. Aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Tăiați becul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Bec subțire felie.
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adauga fenicul felii si ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoi; saut 20 de secunde. Se amestecă sosul de roșii, oregano, ardeiul roșu și sosul din sardine. Acoperiți și reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
SardineSardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Aruncați coloana vertebrală din pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați pește în tigaie; rupeți ușor peștele în bucăți. Acoperiți și gătiți 6 minute. Aruncați pastele cu sos; se presară cu frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista