Spaghete cu ton și sos de roșii proaspete
Spaghete Cu Tunan și sos de roșii proaspete este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, oțet de vin roșu, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), Spaghete cu sos de roșii proaspete, și Spaghete cu o oală cu sos proaspăt de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați roșiile, uleiul, usturoiul, busuiocul, oțetul, sarea și piperul.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și aruncați pastele cu tonul și amestecul de roșii.
Variante: spaghete Cu sos de roșii proaspete: omiteți tonul. Roșiile marinate fac un sos delicios pe cont propriu.
Spaghete cu somon și sos de roșii proaspete: omiteți tonul. Înveliți 1 kilogram de file de somon fără piele cu 1 lingură de ulei de gătit și presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Fierbeți somonul până abia gata, 3 până la 5 minute, în funcție de grosimea fileului. Fulgați somonul și aruncați cu pastele.
Spaghete cu creveți și sos de roșii proaspete: omiteți tonul.
Adăugați 1 kilogram de creveți cu coajă medie crudă în spaghete în ultimul 1 minut de timp de gătit.
Recomandarea vinului: căutați un vin alb acid și intens aromat, cum ar fi un Sauvignon Blanc ierbos din California, care să se potrivească cu gustul agresiv al tonului.