Spaghete Cu sos verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele cu sos verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză philadelphia, ceapă, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete Cu Sos De Măsline Verzi, Spaghete secrete cu sos verde, și Spaghete cu roșii verzi Spaghetti con Pomodori Verdi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, încălziți 1/4 cană de pansament într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeii și usturoiul; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant.
Adăugați salată verde; gatiti si amestecati 2 min. sau până la ofilire.
Adăugați pansamentul rămas, crema de brânză și coriandru; se amestecă până se omogenizează.
Scurgeți spaghetele; se pune într-un castron mare.
Adăugați sos; aruncați pentru a acoperi. Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu mozzarella. Acoperă.
Coaceți 10 min. sau până când amestecul de spaghete este încălzit și mozzarella este topită.