Spaghete cu roșii și busuioc

Spaghete cu roșii și busuioc
Spaghete cu roșii și busuioc necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 671 de calorii, 18 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, frunze de busuioc, roșii prune și unt. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 68%. Încercați Spaghetti cu roșii și busuioc de la Scarpetta, dovlecei spaghete cu sos de roșii și busuioc și chiftele spaghete și sos de roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie largă, la foc mediu-mare, încălziți 1/3 cană de ulei de măsline până când este destul de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați roșiile, fulgii de ardei roșu și asezonați ușor cu sare și piper. (Întotdeauna încep cu o mână ușoară cu sare și piper pentru că pe măsură ce roșiile se reduc, sarea se va concentra.) Cu ajutorul unui zdrobitor de cartofi, zdrobiți roșiile mărunt. (Acest lucru va fi mai ușor de făcut pe măsură ce roșiile încep să se încălzească.) Fierbeți roșiile timp de 20 până la 25 de minute, până când roșiile sunt fragede și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Între timp, stivuiți și rulați frunzele de busuioc într-un cilindru și tăiați subțire în cruce într-o chiffonade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă mult sărată. Gătiți spaghetele până când nu mai sunt al dente. Rezervați puțin din apa de gătit pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați pastele în sos și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ușor pastele și sosul împreună cu câteva linguri de lemn și multă mișcare exagerată (puteți chiar agita tigaia) până când pastele sunt doar fragede și sos, dacă s-ar fi despărțit vreun ulei de el, acum arată închegat. (Dacă sosul pare prea gros, adăugați puțin lichid de gătit pastele pentru a-l regla.) Luați tigaia de pe foc și amestecați untul, busuiocul și brânza cu pastele în același mod (pastele trebuie să capete o nuanță portocalie). ) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Nota bucătarului: Iată un sfat bun pentru curățarea și însămânțarea roșiilor: Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Aveți în apropiere un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Tăiați un X mic și puțin adânc pe fundul fiecărei roșii. Puneți aproximativ 5 roșii în oală și gătiți timp de aproximativ 15 secunde, apoi mutați-le imediat în apă cu gheață. (Faceți acest lucru cu roșiile rămase.) Scoateți pielea cu vârful unui cuțit de toaletă. Dacă pielea se lipește, încercați un curățător de legume folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Tăiați roșiile în jumătate și folosiți degetul pentru a scoate semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista