Spaghete cu Ricotta și Radicchio
Spaghetele cu Ricottan și Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 770 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ricotta cu lapte, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Spaghete Cu Radicchio Și Ricotta, Spaghete Cu Radicchio, Ricotta Și Pesmet, și Radicchio marinat Balsamic cu Ricotta proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie de dimensiuni medii setată la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, dar nu încă rumenit, aproximativ 2 minute.
Adăugați pesmetul și gătiți, amestecând frecvent. Ar trebui să devină aurii în aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pătrunjelul. Continuați să amestecați până când tigaia s-a răcit oarecum. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă pentru a fierbe la foc mare.
Adăugați câteva linguri de sare.
Adăugați pastele în oală, amestecați de câteva ori pentru a evita lipirea și gătiți până la al dente.
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1 cană de apă pentru Paste pentru sos.
Puneți spaghetele și apa pentru paste înapoi în oală, adăugând ricotta și uleiul de măsline rămas. Se amestecă bine pentru a acoperi toate tăiței.
Adăugați panglicile de radicchio și aproximativ 25% din pesmet. Gustați și condimentați cu mai multă sare dacă este necesar și mult piper negru. Aruncați pentru a combina și întoarceți spaghetele pe un platou de servire, topindu-l cu pesmetul rămas și un strop mare de ulei de măsline.
Serviți cald, trecând parmezanul la masă.