Spaghete Cu o gaură și anghinare: Bucatini al Ragu con Carciofi

Spaghete Cu o gaură și anghinare: Bucatini al Ragu con Carciofi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că dă Spaghete cu gaură și anghinare: Bucatini al Ragu con Carciofi a try. Această rețetă servește 4. O porție conține 1150 calorii, 49G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei, usturoi, ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spaghete cu gaura cu Bacon si rosii Bucatini All ' Amatriciana, Bucatini cu ciuperci porcini Ragu, și Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie și se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați carnea de porc și carnea de vită până când carnea este dincolo de gri și începe să se rumenească în propria grăsime, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
5
Adăugați vinul și roșiile, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VinVin
6
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați anghinarea, frunzele de mentă și fulgii de chili și 2 căni de ulei. Aduceți uleiul la fierbere și opriți focul, lăsând anghinarea să se răcească în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
MentăMentă
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați bucatini în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până se înmoaie încă al Dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
ApăApă
SareSare
8
Între timp, scurgeți anghinarea din ulei și adăugați în tigaie cu ragu. Când pastele sunt gata, scurgeți-le și adăugați-le în ragu și anghinare. Se aruncă la foc mare 1 minut, până când pastele sunt îmbrăcate cu sos. Împărțiți între 4 boluri de paste încălzite și serviți fiecare cu 1/4 din ricotta în centrul porției.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista