Spaghete cu midii: spaghete con Mitili

Spaghete cu midii: spaghete con Mitili
Spaghete cu midii: spaghete con Mitili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 648 calorii. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, midii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Spaghetti cu midii (Spaghetti con le Cozze), Spaghetti Junction: spaghetele de 4 dolari care au un gust aproape la fel de bun ca spaghetele de 24 de dolari de la Roy Choi ' s L. A. Son, și Spaghete cu midii și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, aduceți la fierbere 6 căni de apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați spaghetele și amestecați pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Într-un vas mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin și sotati ușor ceapa roșie. Când ceapa este translucidă, adăugați usturoiul feliat și fulgii de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se sotează până se parfumează.
5
Adăugați hamsiile și, folosind o lingură de lemn, spargeți-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Adăugați caperele sărate, pătrunjelul, midii și vinul alb și acoperiți rapid, astfel încât aburul să gătească midii. Agitați vasul după 1 minut și din nou după încă 2 minute. Verificați midii, dacă sunt deschise și pline, sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți pastele într-un colizor și împărțiți între 4 boluri de paste încălzite. Împărțiți midiile între cele 4 boluri de paste și turnați sosul de vin, lăsând orice sediment nisipos în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista