Spaghete cu midii, scoici și creveți
Spaghetele cu midii, scoici și creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 705 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.37 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, căței de usturoi, spaghete și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Rețete similare sunt Spaghete cu scoici și midii, Spaghete cu scoici, midii și roșii, și Midii, scoici și creveți cu Risotto de șofran și gust de măsline verzi.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați midiile, acoperiți și gătiți la foc mare până se deschid, aproximativ 2 minute. Folosind clești, transferați midiile într-un castron.
Adăugați scoicile în cratiță, acoperiți și gătiți până încep să se deschidă.
Transferați-le în castron cu midii.
Turnați lichidul de gătit într-o măsură mică de sticlă, lăsând în urmă orice nisip. Scoateți midiile și scoicile și întoarceți-le în castron.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați ardeiul roșu și jumătate din roșiile cherry și gătiți la foc moderat, zdrobind roșiile cu o lingură de lemn, până când sucurile se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Adăugați lichidul de gătit rezervat crustaceelor și fierbeți la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente. Între timp, aduceți sosul la foc mic la foc moderat.
Adăugați creveții și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați roșiile cherry rămase și midiile și scoicile rezervate și fierbeți scurt pentru a se încălzi.
Scurgeți spaghetele și readuceți-le în oală.
Adăugați sosul de fructe de mare și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper negru și se transferă într-un castron încălzit.
Se presara cu patrunjel si se serveste imediat.
Recomandarea vinului: un alb uscat citric și ascuțit ar oferi un contrast binevenit cu midiile și scoicile sărate. Căutați un Pinot Grigio Italian, cum ar fi Formentini din 1996 sau Pighin din 1996.