Spaghete cu hamsii, măsline și pesmet prăjit
Spaghetele cu hamsii, măsline și pesmet prăjit sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă servește 4. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete cu usturoi-firimituri prăjite și hamsii, Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), și Spaghete cu pesmet și hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală de paste de 6 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere pentru paste.
Rupeți pâinea în bucăți și într-un blender sau robot de bucătărie pulsați pentru a face firimituri grosiere. Ceapa se toaca marunt. Usturoi tocat. Clătiți hamsiile și uscați-le. Într-o sită clătiți și scurgeți ardeii și măslinele.
Tăiați ardeii în fâșii lungi de 1 inch și sferturi de măsline.
Într-o tigaie adâncă de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și amestecați firimiturile de pâine. Prăjiți firimiturile de pâine, amestecând continuu, până devin aurii și crocante, aproximativ 2 minute, și transferați-le pe o farfurie pentru a se răci. Ștergeți tigaia curată.
În tigaie se încălzește restul de 4 linguri de ulei la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează și se gătește ceapa, amestecând, până se rumenesc pe margini.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați usturoiul și hamsiile. Gatiti amestecul la foc moderat, amestecand pana se dizolva fileurile, aproximativ 2 minute. Se toarnă cu grijă vinul pe partea de tigaie și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ardeii, măslinele și 1/4 cană de pătrunjel.
Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand al dente si se toarna si rezervati 1 cana de apa pentru paste.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și adăugați la sos cu 1/2 cană de apă rezervată pentru paste și sare și piper după gust.
Încălziți amestecul la foc mic, aruncând ușor (și adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar, dacă amestecul devine uscat), până când se încălzește.
Presărați pastele cu 1/4 cană de pătrunjel rămasă și câteva firimituri de pâine și serviți firimiturile de pâine rămase pe lateral.