Spaghete Cu ciuperci sălbatice

Spaghete Cu ciuperci sălbatice
Spaghetele cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 635 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez sălbatic umplut cu ciuperci sălbatice, Cina in seara asta: Spaghetti alla Boscaiola (spaghete Cu sos de roșii și ciuperci), și Pui cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice murdărie din ciuperci cu o perie de patiserie sau un prosop de ceai. Feliați ciupercile subțire, dar rupeți orice ciuperci mai mari, cum ar fi girolles, chanterelles. și blewits în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie foarte fierbinte și adăugați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lăsați-i să se prăjească repede, aruncând o dată sau de două ori, apoi adăugați usturoiul și chile cu un vârf de sare (este foarte important să condimentați ușor ciupercile, deoarece scoate cu adevărat aroma). Continuați să prăjiți rapid timp de 4 până la 5 minute, aruncând în mod regulat. Apoi opriți focul și stoarceți sucul de lămâie. Aruncați și condimentați, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită, sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se scurge și se adaugă la ciuperci, cu parmezanul, pătrunjelul și untul. Aruncați ușor, acoperind pastele cu ciupercile și aroma lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Serviți, răzuind toate ultimele bucăți de ciuperci din tigaie și presărați cu puțin pătrunjel suplimentar și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista