Spaghete Cu Bottarga și pesmet de migdale

Spaghete Cu Bottarga și pesmet de migdale
Spaghetele cu Bottargan și pesmet de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Spaghete cu pesmet, și Spaghete cu pesmet și hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați caperele într-un bol cu apă rece timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți și tocați fin caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți migdalele pe o foaie de copt timp de 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Lăsați migdalele să se răcească, apoi tocați-le grosier; se transferă într-un robot de bucătărie și se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Întindeți firimiturile de pâine pe foaia de copt și prăjiți la cuptor până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se lasă să se răcească, apoi se aruncă cu migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Într-o oală mare, topiți untul în 1/2 cană plus 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați caperele, ardeiul roșu zdrobit și jumătate din bottarga și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
BottargaBottarga
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
10
Scoateți din căldură.
11
Într-un alt vas mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele, amestecând, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Scurgeți spaghetele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit a pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
13
Adăugați pastele în sosul bottarga. Se amestecă apa de gătit rezervată, 2 linguri la un moment dat, până când pastele sunt acoperite cu un sos bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BottargaBottarga
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
14
Împrăștiați un sfert din amestecul de pesmet într-un castron mare, puțin adânc. Se acoperă cu o treime din paste. Repetați stratificarea de două ori mai mult, terminând cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Presărați bottarga rămasă peste paste și stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BottargaBottarga
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
16
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista