Spaghete Cu Bottarga și pesmet de migdale
Spaghetele cu Bottargan și pesmet de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați migdale albe, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Spaghete cu pesmet, și Spaghete cu pesmet și hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați caperele într-un bol cu apă rece timp de 1 oră.
Scurgeți și tocați fin caperele.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți migdalele pe o foaie de copt timp de 10 minute, până se rumenesc.
Lăsați migdalele să se răcească, apoi tocați-le grosier; se transferă într-un robot de bucătărie și se macină fin.
Întindeți firimiturile de pâine pe foaia de copt și prăjiți la cuptor până când sunt crocante.
Se lasă să se răcească, apoi se aruncă cu migdalele și pătrunjelul.
Într-o oală mare, topiți untul în 1/2 cană plus 2 linguri de ulei.
Adăugați caperele, ardeiul roșu zdrobit și jumătate din bottarga și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 5 minute.
Într-un alt vas mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele, amestecând, până la al dente.
Scurgeți spaghetele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit a pastelor.
Adăugați pastele în sosul bottarga. Se amestecă apa de gătit rezervată, 2 linguri la un moment dat, până când pastele sunt acoperite cu un sos bogat.
Împrăștiați un sfert din amestecul de pesmet într-un castron mare, puțin adânc. Se acoperă cu o treime din paste. Repetați stratificarea de două ori mai mult, terminând cu amestecul de pesmet.
Presărați bottarga rămasă peste paste și stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline.