Spaetzle de ciuperci și muștar
Spaetzle de ciuperci și muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 379 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, unt, muștar de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muștar de porc cu Spaetzle, Somon la grătar cu fenicul și Spaetzle de muștar creol, și Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 2 linguri de unt și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă spaetzle-ul gătit și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți din tigaie într-un platou de servire și lăsați-l deoparte în timp ce gătiți ciupercile. Puneți tigaia înapoi la foc mare și adăugați puțin mai mult ulei de măsline și restul de 2 linguri de unt.
Se adaugă cimbrul, ciupercile și usturoiul și se sotează până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați smântâna și muștarul și amestecați bine. Reduceți amestecul până când sosul este frumos și gros, aproximativ 3 minute. Ori în spaetzle.
Transferați într-un bol de servire, garnisiți cu arpagic și serviți alături de șnțelul de porc, dacă doriți.
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, piperul și nucșoara. Într-un alt bol de amestecare, bateți ouăle și laptele împreună. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul de ouă-lapte. Trageți treptat făina din părți și combinați bine; aluatul trebuie să fie neted și gros.
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Aduceți 3 litri de apă sărată la fiert într-o oală mare, la foc mediu. Reduceți căldura la foc mic. Pentru a forma spaetzle, țineți o strecurătoare mare sau o lingură cu fante peste apa care fierbe și împingeți aluatul prin găuri cu o spatulă sau o lingură. Faceți acest lucru în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați oala. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute sau pana cand spaetzle pluteste la suprafata, amestecand usor pentru a preveni lipirea.
Scurgeți spaetzle-ul într-un colizor și dați-i o clătire rapidă cu apă rece. Acest lucru se poate face cu până la 1 oră în avans.