Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați

Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați
Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 996 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, ulei, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați, Brats la tigaie cu Spaetzle de pătrunjel și muștar, slănină și sos de mere, și Somon Prăjit Cu Piper Cu Sos De Cremă De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: mixer stand cu mașină de tocat carne și accesorii pentru corn de cârnați
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
Stand MixerStand Mixer
2
Pentru cârnați: într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. (Puteți adăuga puțin mai mult dacă cârnații sunt mari.) Acoperiți și gătiți până când apa este aproape evaporată și cârnații sunt fermi, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru spaetzle: într-un robot de bucătărie, combinați ardeii prăjiți, brânza și bulionul de pui și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Într-o oală mare la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fierbere. În timp ce apa se încălzește, într-un castron amestecați 1/2 cană piure de ardei roșu, făină, ouă, pătrunjel, 1/2 cană apă și sare. Se amestecă până se amestecă bine. Nu amestecați prea mult! Peste amestecare va avea ca rezultat un aluat dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
PătrunjelPătrunjel
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
BolBol
7
Odată ce apa fierbe, reduceți focul la mediu. Strângeți sau apăsați aluatul printr-un aparat de spaetzle sau printr-o strecurătoare mare găurită. Această presare trebuie finalizată într-o manieră rapidă, permițând astfel aluatului să gătească uniform. Odată ce spaetzle a fost aruncat în apă, gătiți timp de 2 până la 3 minute, amestecând pe tot parcursul timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Odată gătit, scoateți-l de pe foc și scurgeți-l printr-o strecurătoare pentru a prelua spaetzle.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Se scurge bine.
10
Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu, adăugați untul și șalotele, gătind până când șalotele devin maro deschis, apoi degelați cu vinul. Odată deglazat, adăugați smântâna, cimbru, Dijon și sare și piper, după gust. Reduceți focul la minim și continuați să gătiți până când crema s-a îngroșat, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
CremăCremă
SosSos
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc și se amestecă brânza. Aruncați spaetzle în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
12
Feliați cârnații și serviți alături de spaetzle în sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
CârnațiCârnați
13
Așezați umărul de porc într-un castron și păstrați-l la rece până când este gata de utilizare. Umpleți un castron mare cu gheață și așezați deasupra vasul cu umăr de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Măcinați umărul de porc o dată printr-un disc de măcinat cu găuri mari și din nou printr-un disc cu găuri medii. Grind carnea în castron așezat pe gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
CarneCarne
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Condimentați carnea de porc cu chimen, coriandru măcinat, oregano proaspăt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
16
Se amestecă pentru a se combina bine.
17
Gatiti o cantitate mica de amestec de carne pentru a testa condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CarneCarne
18
Adăugați mai multe condimente și sare, dacă este necesar. Se amestecă bine într-un strop de apă rece. Lăsați carnea de porc condimentată să se răcească pe gheață sau în frigider înainte de a o umple în carcasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CondimenteCondimente
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
GheațăGheață
19
Înlocuiți accesoriul polizorului cu claxonul. (Asigurați-vă că ați curățat bine zona de atașare înainte de a continua.) Frecați uleiul pe corn, apoi puneți carcasa, lăsând câțiva centimetri de slăbiciune la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
20
Umpleți carcasa, legați capetele și înțepați cârnații cu un știft sau vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
21
Dați la frigider cârnații până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați

Ingrediente

1pinchPrindeți semințe de chimenPrindeți semințe de chimen32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyvin alb sau stoc de puivin alb sau stoc de pui42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyMuștar DijonMuștar Dijon4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1Oreos dublu umplutpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybrânză de caprăbrânză de capră11 lingură de oregano uscatulei de struguriulei de struguri1pinchPrindeți coriandru măcinatPrindeți coriandru măcinat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyGruyere rasăGruyere rasă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)4creveți și cu veneUleiUlei22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoregano proaspătoregano proaspăt907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOumăr de porc (cu o cantitate bună de grăsime), tăiat în bucăți mariumăr de porc (cu o cantitate bună de grăsime), tăiat în bucăți mari1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei roșii prăjiți în borcanardei roșii prăjiți în borcan1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1miciceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece4creveți și cu veneApă rece cu gheațăApă rece cu gheață4creveți și cu veneCarcasă de porcCarcasă de porc
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista