Spaetzle cu ierburi
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Spaetzle cu ierburi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 345 de calorii . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ouă, sare cușer, ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Spaetzle de pui și ierburi , Spaetzle și Spaetzle .
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fiert la foc mediu.
Într-un castron mic, amestecați ouăle și laptele până devin un amestec omogen.
Într-un castron mare, adăugați făină și faceți o gaură în făină.
Adăugați un praf de sare și, folosind o furculiță, amestecați treptat amestecul de lapte/ou cu făina.
Se amestecă până când sunt doar combinate. Se amestecă 1/4 cană de ierburi.
Puneți aluatul într-o strecurătoare peste apa clocotită. Folosind o spatulă de cauciuc sau un spaetzle, împingeți aluatul printr-o strecurătoare în apă clocotită. Fierbe spaetzle timp de 2 până la 3 minute sau până când este fermă.
Scurgeți spaetzle și puneți-le într-un castron mediu.
Adăugați puțin ulei de măsline și restul de 1/4 cană de ierburi. Se amestecă pentru a se acoperi uniform și se servește imediat.