Sous Vide New York Benzi Fripturi
Sous Vide New York Strip Steaks ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 789 calorii. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 7.93 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Un amestec de fripturi din New york, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sous Vide New York Benzi Fripturi, Fripturi Sous-Vide, și New York Benzi Fripturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un cuptor olandez mare de aproximativ 2/3 plin cu apă. Aduceți apa la 130 grade F (54 grade C) la foc mediu. Atașați un termometru pentru bomboane/ulei pe partea laterală a cuptorului olandez pentru a monitoriza și menține temperatura apei.
Se condimentează generos fripturile cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare.
Așezați fripturile în tigaie și gătiți până se rumenesc, 1 minut pe fiecare parte.
Transferați fripturile într-o pungă de plastic resigilabilă, stoarceți tot aerul și sigilați.
Puneți punga de plastic care conține fripturi în cuptorul olandez, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura la 130 grade F (54 grade C). Gatiti timp de 2 1/2 ore, mutand punga ocazional si mentinand temperatura.
În timp ce fripturile se gătesc, încălziți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand, pana cand ciupercile sunt moi, 5 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Scoateți fripturile din punga de plastic (rezervând orice sucuri acumulate) și uscați-le. Se condimentează generos cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal în tigaie la foc mare.
Puneți fripturile în tigaie și gătiți pentru a forma o crustă, 2 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o farfurie.
Amestecați usturoiul și ciupercile rezervate în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți până când ciupercile sunt reîncălzite, 2 minute. Se amestecă sucurile rezervate, apa și oțetul balsamic.
Se amestecă 1 lingură de unt rece până se topește complet și se încorporează. Condimentează cu sare și piper după gust. Se toarna sosul peste fripturi si se serveste.