Souffl de usturoi și porumb prăjit
Soufflul de usturoi si porumb prajit la cuptor este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Dacă aveți la îndemână capete de usturoi, arpagic, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Souffl Cu Usturoi Prăjit, Suc De Fructe De Iarnă Cu Usturoi Prăjit, și Souffle De Usturoi Și Brânză Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Separați cuișoarele și stoarceți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Puneți pulpa de usturoi și 1 cană de porumb într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Tăiați o bucată de folie suficient de lungă pentru a se potrivi în jurul unui vas de suflet de 2 litri, permițând o suprapunere de 1 inch; pliați folia pe lungime în treimi. Înveliți ușor o parte a foliei și fundul vasului cu spray de gătit. Înfășurați folia în afara vasului, partea acoperită împotriva vasului, permițându-i să se extindă la 4 inci deasupra jantei pentru a forma un guler; asigurați-vă cu șnur sau bandă de mascare.
Puneți făina într-o cratiță medie. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de usturoi; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați ouăle într-un castron mare. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la ouă, amestecând constant cu un bici. Se amestecă restul de 1 cană de porumb, arpagic și următoarele 5 ingrediente (arpagic prin ardei roșu).
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de porumb. Îndoiți ușor amestecul de albus de ou rămas.
Se toarnă amestecul în vasul pregătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți suflul din cuptor); coaceți încă 45 de minute sau până când este umflat și auriu. Îndepărtați cu atenție gulerul foliei.