Souffl de lămâie cu sos de zară
Lemon souffl cu sos de zară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri de mâncare. O porție conține 202 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 13%. Încercați Tartlete de souffl de lamaie cu migdale zaharisite si sos de mure, Panna Cotta cu lămâie-zară cu sos de afine, și Cele mai pufoase clătite cu zară cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului la cea mai mică setare și scoateți suportul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti sufletele, înveliți ușor 8 (8 uncii) feluri de mâncare cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr. Pune deoparte.
Combinați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de făină și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță grea la foc mediu, amestecând cu un bici. Adăugați treptat lapte cu conținut redus de grăsimi, amestecând bine cu un bici; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand este gros si bubuit, amestecand constant.
Adăugați unt; se amestecă bine.
Transferați amestecul într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Adăugați coaja, sucul și gălbenușurile de ou; se amestecă până se amestecă.
Așezați albușurile de ou într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu suprasolicitați). Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de lămâie și pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de 2 sau 3 ori pe contor la nivel.
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți sufletele din cuptor).
Coaceți 40 de minute sau până când un pick de lemn introdus în partea de souffl iese curat.
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/4 cană de zahăr, 2 linguri de făină și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Combinați Zara cu conținut scăzut de grăsimi și oul, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat amestecul de zară în tigaie, amestecând constant cu un bici. Gatiti amestecul timp de 10 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand constant cu un tel.
Serviți sosul cu suflete.