Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată

Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată
Nevoie de o băutură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Souffl de ciocolată caldă cu sos de cremă de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. Un amestec de gălbenușuri de ou, unt, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 168 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sufleuri De Ciocolată Caldă, Sufleuri de ciocolată caldă {cartea de bucate a lunii }, și Souffl de pere cu sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C/ventilator 200C / gaz 7 și așezați o tavă de copt pe raftul superior. Pentru sos, încălziți smântâna și zahărul până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se ia de pe foc, se amestecă ciocolata și untul până se topesc, apoi se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Ungeți 6 x 150 ml ramekins cu unt topit, presărați cu cele 2 linguri de zahăr tos, apoi îndepărtați orice exces. Topiți ciocolata și smântâna într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită, răciți, apoi amestecați gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateti albusurile pana isi pastreaza forma, apoi adaugati zaharul, cate 1 lingura pe rand, batand din nou la aceeasi consistenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se amestecă o lingură în ciocolată, apoi se pliază ușor în rest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
6
Lucrând rapid, umpleți ramekinele, ștergeți jantele curate și treceți degetul mare în jurul marginilor. Întoarceți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6, Așezați ramekinele pe tava de copt, apoi coaceți timp de 8-10 minute până când se ridică cu o ușoară oscilație. Nu deschideți ușa cuptorului prea devreme, deoarece acest lucru le poate face să se prăbușească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Odată ce suflele sunt gata, praf cu zahăr glazură, scoateți o mică gaură din blaturi, apoi turnați o parte din sosul de ciocolată fierbinte. Înlocuiți capacele și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista