Sote de varză de porc este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 272 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de frunze de dafin, varză, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptura de porc sarata cu castan si varza rosie saut 4, Varza-Varza Saut 4, și Salată De Varză De Ananas.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați carnea de porc în ulei la foc mediu până când nu mai este roz; scoateți păstrarea la cald. În aceeași tigaie, călește varza, ceapa, usturoiul și frunzele de dafin în unt până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă carnea de porc, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(rezervati 1 Lingura)
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ