Sote de pui cu sos de ciuperci de fenicul
Sote de pui cu sos de ciuperci de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jumătăți de piept de pui, bulbi de fenicul, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sote de pui cu sos cremos de ciuperci și praz, Saut de ciuperci de fasole verde cu sos de prune condimentat, și Pui, ciuperci salbatice si prajit-usturoi saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați feniculul și ceapa și gătiți până când sunt fragede.
Se amestecă supa, laptele și vinul, dacă se dorește, în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când puiul este gătit.