Sosul de spaghete al bunicii Maggio

Sosul de spaghete al bunicii Maggio
Sosul de spaghete al bunicii Maggio este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest sos are 154 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de sos de roșii, conserve de roșii, vin merlot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sosul de spaghete al bunicii, Sosul de spaghete al bunicii Carolyn, și Sosul de spaghete al bunicii Carol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până la translucid, dar nu rumenit, 6 până la 7 minute. Amestecați ciupercile și busuiocul și gătiți și amestecați până când busuiocul este ofilit și ciupercile sunt fierte și au renunțat la sucurile lor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă roșiile întregi decojite și se aduce amestecul la fierbere, amestecând și tocând roșiile în bucăți cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Se toarnă sosul de roșii și se amestecă, zdrobind orice bucăți mari de roșii rămase și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Lăsați sosul să fiarbă până se îngroașă ușor și clocotește, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Amestecați pasta de roșii în sos și umpleți cutia goală de pastă de roșii cu vin Merlot, amestecând pentru a dizolva orice pastă de roșii rămasă în cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se toarnă vinul Merlot în sos și se amestecă bine pentru a se combina. Aduceți sosul înapoi la foc mic și amestecați sarea, piperul, oregano uscat și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Lăsați sosul să fiarbă până când condimentele sunt amestecate și sosul este încălzit, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista