Sosul de roșii al bunicii

Sosul de roșii al bunicii
Sosul de roșii al bunicii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Funcționează bine ca un sos accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână roșii, oregano, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Salata de roșii moștenită a bunicii, Sosul de spaghete al bunicii, și Coasta și sosul bunicii (carne de porc).

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați 3 căni de apă, conserve de roșii cu lichidul lor, pastă de roșii, roșii Rome, vin, ceapă, busuioc, usturoi, frunze de dafin, oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
Tomate RomaTomate Roma
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la 4 litri, 45 de minute până la 1 oră.
3
Îndepărtați frunzele de dafin și adăugați sare după gust. Utilizați fierbinte sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista