Sos Ușor De Spaghete

Sos Ușor De Spaghete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul ușor de spaghete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 923 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sos De Spaghete Atât De Ușor, Sosul ușor de spaghete al iubitului meu, și Sos Ușor De Carne De Spaghete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați mandrina măcinată și rupeți-o în bucăți. Gatiti pana nu ramane nici o culoare roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
4
Adăugați rozmarinul tocat, cimbru și maghiran și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați roșii, pastă de roșii, capere, oțet de vin roșu și suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
6
Adăugați frunza de dafin, aduceți la foc mic și reduceți focul la foarte mic. Gatiti, neacoperit, timp de 2 ore, amestecand ocazional pentru a nu arde fundul. Dacă lichidul din sos se evaporă prea repede, adăugați puțină apă fierbinte pentru a nu se arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
7
Când sunteți gata de servit, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată conform instrucțiunilor din cutie. Aruncați pastele cu sos și serviți cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista