Sos Tartar Picant (Nu Dulce)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați sosul tartar picant (nu dulce). O porție conține 259 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 31 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de țelină, maioneză, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Sos Tartar Extra Picant, Tilapia prăjită în tigaie cu sos tartar picant, și Prăjituri de Crab cu sos tartar picant.
Instrucțiuni
Amestecați maioneza, ceapa, murăturile și sucul de murături împreună într-un bol. Condimentează cu sare, piper negru și sare de țelină după gust. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germane. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană