Sos Rapid De Roșii

Sos Rapid De Roșii
Sosul rapid de roșii este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de usturoi, conserve de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Sos Rapid De Roșii, Sos Rapid De Roșii, și Sos Rapid De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Deschideți cutia de roșii și turnați sucul într-un castron. Folosiți capacul pentru a apăsa roșiile pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Apoi folosiți mâna pentru a stoarce roșiile într-o pulpă. Rezervați sucul și pulpa separat și puneți deoparte cutia goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mediu-mare până la cald. Dacă folosiți jalapeno, înclinați tigaia pentru a colecta uleiul într-o mică piscină pe lateral și aruncați jalapeno în ulei. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți jalapeno și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și gătiți scurt până la aur ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se adaugă sucul de roșii și se aduce la fierbere. Se fierbe rapid timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
8
Adăugați pulpa de roșii zdrobită. Apoi clătiți pulpa rămasă din cutie umplând-o la jumătate cu apă și adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați jalapeno, sare și piper, după gust și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
10
Adăugați roșiile uscate și amestecați. Coborâți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când amestecul se îngroașă și roșiile au devenit roșu-portocaliu față de albastru-roșu pal au fost direct din cutie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
11
Adăugați oregano la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
12
Aruncați frunza de dafin. Cojiți, sămânți și zdrobiți jalapeno cu o lingură de sos și treceți la masă, astfel încât mesenii să poată adăuga cât mai multă căldură pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Variație pentru sosul rapid de roșii: înlocuiți 2 kilograme de roșii coapte cu viță de vie pentru roșiile conservate. Cojiți roșiile, tăiați-le pe jumătate transversal și strecurați sucul și semințele peste o sită suspendată peste un bol pentru a colecta sucul. Se toacă roșiile. Procedați conform instrucțiunilor, omițând roșiile uscate și folosind jalapeno, dacă doriți. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/4 cupe sos. Rețeta poate fi crescută proporțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista