Sos Portocaliu-Balsamic

Sos Portocaliu-Balsamic
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Sosul portocaliu-Balsamic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 58 calorii. Un amestec de oțet balsamic, șobolani, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Sos Portocaliu-Balsamic, Sos De Afine Balsamic Portocaliu, și Pui în sos balsamic, portocaliu și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti, neacoperit, 10 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-un bol; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista