Sos Picant De Roșii
Sosul picant de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sos picant de roșii, Sosul de roșii picant al lui Norman, și Creveți picante cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul, oregano, busuiocul, maghiranul și ardeiul roșu zdrobit. Acoperiți și gătiți până când ceapa este translucidă, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Adăugați ingredientele rămase; se fierbe ușor, neacoperit, până când sosul se îngroașă și măsoară 8 căni în total, rupând roșiile cu lingura și amestecând ocazional, aproximativ 1 oră 15 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și refrigerați.)