Sos olandez

Sos olandez
Sosul olandez ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 718 calorii, 18g de proteine, și 66g de grăsime. 136 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ouă pocate, piper cayenne, oțet de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Sos Olandez, Sos Olandez, și Sos olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 125g unt într-o cratiță și îndepărtați orice solide albe de la suprafață. Păstrați untul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți 2 gălbenușuri de ou, linguriță de vin alb sau oțet de tarhon, un vârf de sare și un strop de apă rece ca gheața într-un vas de metal sau sticlă care se va potrivi peste o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De TarhonOțet De Tarhon
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Bateți câteva minute, apoi puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și bateți continuu până când este palid și gros, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți de pe foc și amestecați încet untul topit, puțin câte puțin până când este încorporat și aveți o Olandeză cremoasă. (Dacă devine prea gros, adăugați un strop de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Condimentează cu o stoarcere de suc de lămâie și puțin piper cayenne. Păstrați cald până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Pentru a face ouă Benedict, prăjiți 2 jumătăți de brioșă, acoperiți fiecare jumătate cu o felie de șuncă încălzită și un ou pocat și lingură peste o porție generoasă de hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Ou FiertOu Fiert
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista