Sos Marinara I

Sos Marinara I
Sos Marinara s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 257 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pătrunjel, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cel mai bun sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați roșiile întregi și lipiți; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregiRoșii întregi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați usturoi; gatiti cateva minute, dar asigurati-va ca nu rumeniti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de roșii în cratiță și se amestecă; gatiti la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați pătrunjel, sare și vin; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
SareSare
VinVin

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista