Sos Marinara
Sosul Marinara ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 219 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de busuioc, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sos Marinara, Sos Marinara, și Sos Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați o lingură de ulei de măsline într-o tigaie fierbinte la foc mediu-mare și aruncați usturoiul și ceapa tocată și amestecați-le.
Acum adăugați vinul (sau bulionul de pui), amestecând pentru a degrada fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Adăugați roșiile zdrobite și amestecați pentru a combina.
Adăugați sare și piper după gust și un vârf de zahăr. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Spre sfârșitul procesului de gătit, tăiați pătrunjelul proaspăt și busuiocul și adăugați-l în sos după gust, amestecând pentru a combina.