Sos Iute Jalape-Serrano

Sos Iute Jalape-Serrano
Jalape sos fierbinte-Serrano ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 341 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei iute serrano, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Așezați jalapenos, ardei iute serrano, usturoi și sare în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulse până se toacă fin. Cu motorul pornit, adăugați încet oțet prin tubul de alimentare. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul de chile într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe 1 minut, se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă amestecul într-un borcan de sticlă cu un capac etanș și se lasă să stea într-un loc răcoros și întunecat timp de 3 zile.
4
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron mediu, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă într-un borcan de sticlă curat, aruncând solidele scurse și se păstrează până la 6 luni la frigider.
DificultateExpert
Gata În72 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista