Sos Hollandaise Blender Ușor

Sos Hollandaise Blender Ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Hollandaise easy Blender. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 231 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână unt, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sos Hollandaise Blender Ușor, Sosul Hollandaise easy Blender al Julia Child, și Sosul Hollandaise easy Blender al Julia Child.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte.
3
Așezați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie într-un blender și amestecați la viteză medie până când amestecul se luminează la culoare, aproximativ 30 de secunde.Reduceți viteza blenderului la scăzut, scoateți capacul mic (capacul de turnare) de pe capacul blenderului și stropiți încet în tot untul topit. Opriți blenderul, adăugați sarea și piperul și pulsați la combine.To păstrați hollandaise cald, așezați ulciorul blenderului direct în apa fierbinte rezervată până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista