Sos Fierbinte De Caramel
Sosul fierbinte de Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 630 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Sos fierbinte fermentat cu usturoi și Achiote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul brun si untul intr-un 2-qt greu. cratiță la foc mediu, amestecând constant, 3 până la 4 minute sau până când untul este topit și amestecul este neted.
Se amestecă treptat în frișcă. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; se fierbe, amestecând constant, 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor. Acoperiți și răciți până la 1 săptămână. Reîncălziți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la mediu-mare (70% putere) 3 până la 4 minute sau până la bule, amestecând la intervale de 1 minut. Se răcește ușor.