Sos de vinete și roșii cu cuscus israelian
Sosul de vinete și roșii cu cuscus israelian ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 317 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 221 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Vinete Prăjite Și Salată De Cuscus Israelian, Salată De Vinete Cu Cuscus Israelian Și Busuioc, și Vinete la grătar și ardei roșu cu cuscus israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 cană de bulion de 12 inci într-o tigaie de 12 inci la foc mare până ajunge la fierbere. Se amestecă cuscusul și se condimentează după gust cu sare și piper, reducând căldura pentru a-l aduce la foc mic. Acoperiți, amestecând ocazional, până când excesul de lichid este absorbit, aproximativ 8 până la 10 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Ștergeți tigaia și adăugați ulei de măsline.
Se încălzește la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați șalotele, turmericul și un vârf de sare. Gatiti, amestecand constant 3-4 minute, adaugati usturoiul si gatiti pana cand este parfumat, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați roșiile, restul de 1/2 cană de bulion, boia de ardei și fulgi de chili. Odată ce roșiile încep să se înmoaie, rupeți-le ușor cu o lingură de lemn sau un tocător de cartofi. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți până când vinetele sunt fierte și roșiile s-au descompus complet, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă cuscusul și se lasă să absoarbă excesul de lichid și să se încălzească, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se ornează cu frunzele de busuioc.