Sos De Spaghete Siciliene

Sos De Spaghete Siciliene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de spaghete Sicilian. Această rețetă servește 6. O porție conține 523 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, zahăr, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Spaghete Siciliene, Tort Sicilian cu spaghete (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), și Carne de porc siciliană cu spaghete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiti cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu 6 minute, amestecând până când carnea se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adauga ceapa si usturoiul, si saut 4 minute sau pana cand carnea de vita si carnatii nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se scurge și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Combinați sosul și următoarele 7 ingrediente în tigaie sau cuptor olandez; gatiti, amestecand ocazional, 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați amestecul de cârnați și ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional, 1 ora si 30 de minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Se servește peste linguine; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Serviți cu grisine, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista