Sos De Spaghete Siciliene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de spaghete Sicilian. Această rețetă servește 6. O porție conține 523 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, zahăr, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Spaghete Siciliene, Tort Sicilian cu spaghete (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), și Carne de porc siciliană cu spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carcasele din cârnați și aruncați-le. Gătiti cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu 6 minute, amestecând până când carnea se sfărâmă.
Se adauga ceapa si usturoiul, si saut 4 minute sau pana cand carnea de vita si carnatii nu mai sunt roz.
Se scurge și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia curată.
Combinați sosul și următoarele 7 ingrediente în tigaie sau cuptor olandez; gatiti, amestecand ocazional, 1 ora.
Adăugați amestecul de cârnați și ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional, 1 ora si 30 de minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Se servește peste linguine; se presară cu brânză.
Serviți cu grisine, dacă doriți.