Sosul italian de spaghete mai sănătos cu chiftele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 18 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sos de spaghete italiene mai sănătos cu chiftele, Sos italian de spaghete cu chiftele, și Italiană Spaghetti' n ' Meatballs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, pătrunjelul, parmezanul, 1/4 linguriță de piper negru, 1 cățel de usturoi și oul bătut într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă bine și se formează în 12 bile. A se păstra acoperit la frigider până când este necesar.
3
Gatiti si amestecati ceapa, 5 catei de usturoi si uleiul de masline intr-o cratita mare la foc mediu pana cand ceapa este translucida, 5-7 minute. Se amestecă roșiile, sarea, zahărul și frunza de dafin. Acoperiți cu capac, reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 60 de minute. Se amestecă pasta de roșii, 1/2 linguriță piper negru măcinat, busuioc și chiftele. Se fierbe la foc mic până se fierb chiftelele, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore