Sos De Scufundare Roz
Sosul de scufundare roz este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 242 calorii, 0g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 4 ore. Un amestec de ketchup, îndulcitor splenda nr calorii, ulei vegetal, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoase. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, Imitator: sos Zax {sos de scufundare pentru pui și cartofi prăjiți}, și Sos verde Peruvian de scufundare (sos akan Aji Amarillo).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună îndulcitorul granulat SPLENDA aprox.
Bateți uleiul, maioneza și ketchup-ul până se omogenizează bine. Treceți treptat în apă. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore înainte de servire. Utilizați în termen de 5 zile.