Sos De Rubarbă

Sos De Rubarbă
Sosul de rubarbă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de rubarbă, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Sos De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți zahărul și apa până la fierbere, amestecând ocazional. Se amestecă rubarba; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este frageda si usor transparenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se amestecă scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3
Serviți sosul cald sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista