Sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de roșii. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 32 de cenți pe porție. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Rețete similare includ Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), sos de bază pentru pizza cu roșii , cum se face sos de pizza cu roșii, și ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare, adăugați ceapa și gătiți la foc mic până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și roșiile pure. Gatiti cateva minute apoi adaugati rosiile tocate si oregano. Se condimentează generos și se fierbe timp de 20 de minute, apoi se lasă să se răcească.
Păstrați în borcane sterilizate la frigider până la 1 săptămână sau transferați într-un recipient și congelați până la 2 luni.